lørdag 23. januar 2016

Vinterland

I dag tok vi en kjapp tur til fjells i sola. det drøyer ennå noen mnd. før vi sola her på Rjukan. Og da er vi så heldige at vi har bare en kjapp kjøretur og vi er i sola. Det var -8 grader når vi gikk ut av bilen, men kjente med en gang at sola varmet. Vi koste oss. Og så klart så måtte jeg jo knipse bilder som vanlig. Deler med dere bildene jeg tok i dag og samtidig ønsker jeg dere alle som er innom bloggen min en fortsatt

GOD HELG!
6 kommentarer:

 1. Så mye flotte bilder Janne!☺Vinteren kan være veldig fin den også,spesielt når været er så flott! Ha en fin lørdagskveld! Klem ❤

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Vigdis <3 Ja, vinteren kan være fin den også ;o)

   Ha en fn Søndag!

   Slett
 2. God søndag til deg også, Janne.

  Jeg har aldri vært i Rjukan, men har sett på TV at dere har et solspeil i fjellsiden. Det er en fin gimmik. Vinteren kan være så fin når snøen ligger slik som du viser på bildene dine. Her hos oss på flate Jæren har vi skjelden snø og kommer den, ja så blir den bare et par dager. Akkurat nå har jeg irrgrønn og våt plen utenfor stuevinduet mitt.

  Jeg skulle gjerne besøkt Rjukan og også Røros en gang. På grunn av jobben min i SAS så er jeg ofte over hele landet i de byene som har en flyplass som vi flyr til. Og solen, den ser jeg jo nesten hver dag da over skyene..ha,ha.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Fru Tunheim. Ja, det er en flott gimmik. Den skinner så fint på soltorget våres nå. Og den varmer faktiskt også, men er ikke store flekken da, men stor nok til å dekke den nye skøytebanen vi har fått på torget.

   Du må komme til Rjukan en gang, her har vi masse fint å vise frem. Sist sommer ble vi også kåret til verdensarvby, noe vi alle er stolte av. Si gjerne i fra så kan jeg hjelpe deg med hva du burde oppleve her eller jeg er gjerne guid for deg ;o)

   Ha en fin uke!

   Slett
 3. Vinteren er vakker - særlig når sola skinner, kan gå med på den :) Du har nydelig vakre bilder. Har aldri vært på Rjukan men har sett på God Morgen Norge derfra og om det solspeilet :)

  Ønsker deg en fin ny uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Monica <3

   Ha en fin uke du også!

   Slett