fredag 15. januar 2016

Baguetter med Rustikk utseende

400 g hvetemel
1 ts havsalt
15 g fersk gjær eller 1/2 pose tørrgjær
1-2 ss olivenolje
3 dl lunken vann

Bland alt i en kjøkkenmaskin. La deigen heves i 30-45 minutter.
Del i 3 like deler og strekk de ut. Legg de på et bakepapirkledt stekebrett. Vri de gjerne litt om du ønsker et rustikk  utseende på dem.

Etterhev i 30-60 minutter under plast eller klede. Pensle med vann og strø litt hvetemel over.
Stekes ved 200 grader i 20-25 minutter.
Velbekommen ♡

2 kommentarer:

  1. Disse så utrolig gode ut Janne! ☺ Takk for oppskrift,de skal prøves!
    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Nydelige når de var helt ferske ;-) Bare hyggelig.

      Ha en fin dag!

      KLem

      Slett