400 g hvetemel
1 ts havsalt
15 g fersk gjær eller 1/2 pose tørrgjær
1-2 ss olivenolje
3 dl lunken vann
1 ts havsalt
15 g fersk gjær eller 1/2 pose tørrgjær
1-2 ss olivenolje
3 dl lunken vann
Bland alt i en kjøkkenmaskin. La deigen heves i 30-45 minutter.
Del i 3 like deler og strekk de ut. Legg de på et bakepapirkledt stekebrett. Vri de gjerne litt om du ønsker et rustikk utseende på dem.
Etterhev i 30-60 minutter under plast eller klede. Pensle med vann og strø litt hvetemel over.
Stekes ved 200 grader i 20-25 minutter.
Velbekommen ♡
Disse så utrolig gode ut Janne! ☺ Takk for oppskrift,de skal prøves!
SvarSlettKlem
Nydelige når de var helt ferske ;-) Bare hyggelig.
SlettHa en fin dag!
KLem