Jyllandsgryte
Svinekjøtt/Nakkekotelett
1 bit selleri
1 bit purre
1 bit persillerot
4-5 gulrøtter
rosenkål/babyasbarges
blandingskrydder
salt og pepper
Kjøttet deles i store biter og stekes. Stekes i porsjoner og krydre med blandingskrydder. Kok ut pannen for hver omgang, dette blir en god kraft i gryta. Grønnsaker deles og brunes på samme måte som kjøttet.
Ha alt sammen i en kjele inkl kokkraften. Kok opp alt sammen i ca 30 minutter. Ha i rosenkål/asparges det siste 1/4 tiden.
Bruk kjøtt og grønnsaler etter hvor mange og lenge gryta skal være. (1-2 dg)
Beregn 1 kotelett pr dag pr pers.
Krydre etter behov.
Serveres med kokte poteter.
Ingrediensene til gryten. |
Ferdig oppskjært. |
Ferdig gryte. |
Denne tror jeg jammen jeg må prøve.:)
SvarSlettØnsker deg en herlig dag!
Klem,Meta
Lykke til :)
SlettTakk i like måte :o)
Du skulle skrevet kokebok du Janne.
SvarSlettKlem fra Videverdighetene i Kongens by
Ja, det var kanskje en ide. ;)
SlettKos deg videre i Kongens by. 1 år igjen så er du tilbake til gamlelandet ;)