torsdag 16. februar 2012

Gode kuvertrundstykker.

Skal du servere en gryterett el.l kan disse rundstykkene anbefales på det sterkeste.

Rundstykker

1/2 kg hvetemel
3 1/2 dl melk
50 g margarin
ev 1/2 ts salt
1 ss sukker
1 pk gjær

Lag en vanlig varmhevet deig ut av dette. Bak ut rundstykkene med en gang. Skal kun etterheves 30 minutter.

Kan bytte ut n oe avhvetemelet med grovt.

Kan også tilsettes urter etter smak.

Pensles med egg, vann, melk eller smør.

Stekes ved 250 grader i ca 15 minutter.

5 kommentarer:

  1. Å, de må prøves. Ingen heving før etter de er trillet ut? Hmm, så genialt

    SvarSlett
  2. Veldig deilig og slippe forhevingen ;)

    SvarSlett
  3. Mmm... disse så fristende ut!!!

    SvarSlett
  4. Tusen takk for hyggelig besøk i bloggen min!

    Disse rundstykkene må jeg prøve ut!

    SvarSlett