Skal du servere en gryterett el.l kan disse rundstykkene anbefales på det sterkeste.
Rundstykker
1/2 kg hvetemel
3 1/2 dl melk
50 g margarin
ev 1/2 ts salt
1 ss sukker
1 pk gjær
Lag en vanlig varmhevet deig ut av dette. Bak ut rundstykkene med en gang. Skal kun etterheves 30 minutter.
Kan bytte ut n oe avhvetemelet med grovt.
Kan også tilsettes urter etter smak.
Pensles med egg, vann, melk eller smør.
Stekes ved 250 grader i ca 15 minutter.
Å, de må prøves. Ingen heving før etter de er trillet ut? Hmm, så genialt
SvarSlettVeldig deilig og slippe forhevingen ;)
SvarSlettMmm... disse så fristende ut!!!
SvarSlettSer deiiiilige ut!
SvarSlettTusen takk for hyggelig besøk i bloggen min!
SvarSlettDisse rundstykkene må jeg prøve ut!