lørdag 24. september 2011

Lenge siden sist jeg blogget.....

Men her går dagene i ett. Og samtidig så er det ikke så mye å blogge om. Trening, undervisning etc dagen lang. Har det bra. I dag (lørdag) har vi hatt litt friere tøyler. Så da reiste vi ned til Evje sentrum og handlet litt. Ble både gaver og litt til meg selv. Var innom Europris og kjøpte lilla og offwhite garn til en Fanekofte som ei av damene som er her på klinikken med meg skal strikke for meg. Gjett om jeg gleder meg til å få den :o) Ellers var jeg innom en garnbutikk og kjøpte meg garn til å strikke meg Raggsokker. Ja, jeg skal strikke de selv. Kan ikke huske sist jeg strikket det er mange år siden det, men er godt i gang, må innrømme jeg gruer meg til jeg kommer til hælen. Kjøpte ett nøste med forskjellige fargenyanser.
Bilde er tatt med mobiltlf min.


Ellers har vi sett en nydelig Orrhane som spankulerer rundt på området her. Fikk så vidt tatt et bilde av den gjennom et vindu med mobiletlf min. Må bare dele bilde med dere selv om det ikke er av det beste resultatet :o)

2 kommentarer:

  1. Godt i gang med sokkene, jo :-)
    Orrhanen er flott, da! Ha en god uke! (fanakofte bestilling?! Der var du heldig!)

    SvarSlett
  2. Prøver igjen. Sliter med å få inleggene inn igjen jeg..
    Herlige sokker. du er jammen meg en tusenkunstner. Det der skal aldri jeg prøve:o) Godt å høre du har det fint og fortsatt trives på Evje. Klem

    SvarSlett