Her kommer det en ny oppskrift som jeg har med meg fra Evje. Disse karbonadene er utrolig gode. Og med min lille vri settes smaksløkene i gang også. Kan serveres til middag med ris el. poteter, salat og en sjysaus. Men de er også gode i grove hamburgerbrød med salat til.
Karbonader a' la Evje med min lille vri.
1/2 kg karbonadedeig
2 egg
2 ts buljong
1/2 ts pepper
50 g potetmel
1/2 dl vann
2 løk
en bit chili ( min lille vri)
Bland i buljong og pepper. Ha i eggene. Spe vekselsvis med potetmel og vann. Formes til store boller som klemmes flate i panna. Stekes. Tilsett finhakket løk og chilli om det er ønskelig.
Denne oppskriften kan også brukes til kjøttkaker.
Karbonader servert med ris, salat og en sjysaus! |
Ingrediensene til Karbonadene. |
Finhakket løk og chilli! |
Godgjør seg i panna. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar