mandag 20. mars 2017

Ny blogg???

Jeg har lyst til å begynne å blogge igjen, har savnet bloggingen, men har liksom ikke hatt noe å skrive om i vinter. Spm er  om jeg fortsett skal blogge her eller om jeg skal lage meg en ny blogg. Jeg har tidligere blogget mye fra tlf. Hadde da Samsung Galaxy. Og nå finner jeg ikke blogspot appen på min nye Iphone. Noen som vet om det går an å blogge fra Iphone på denne bloggen? Blir glad hvis noen kan hjelpe meg med dette. Litt tungvint å måtte blogge fra pc hele tiden.
Vil helst ikke bytte blogg.


klem fra
Janne

4 kommentarer:

 1. Hei Janne! Det hadde vært så koselig om du fikk bloggen din opp og gå igjen! Har desverre ingen erfaring med iphone. Håper du får det til!
  Ha en fin kveld! Klem ❤

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser dårlig ut dette Vigdis. Får være litt i tenkeboksen til til ;o)

   Ha en fin kveld du også Vigdis :o)

   Slett
 2. Hei Janne

  Jeg har litt erfaring å dele med deg. Jeg hadde blogg på blogspot i 7 år og skiftet til Wordpress og eget domene nå fra nyttår. Jeg blogget de siste årene kun fra ipad og iPhone gjennom appen BlogPress. Noen ganger brukte jeg appen Blogger. Årsaken til at jeg avsluttet blogspotbloggen var at disse appene fungerte dårligere og dårligere, og de blei ikke oppdatert ved nye iOS oppdateringer, og jeg mistet all inspirasjon og bloggeglede. Jeg er veldig godt fornøyd med Wordpress så langt i alle fall, og skulle ha byttet for lenge siden. Keg håper du finner gled og inspirasjon til å blogge videre. Jeg bruker kun ipad og iPhone til Wordpress bloggen min. Lykke til. Beste hilsen Ingrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar Ingrid.

   Takk for tips!
   Nå har jeg laget meg en profil på wordpress, men alt er på engelsk og jeg er ikke så stødig i engelsk til å helt skjønne wordpress ennå, så jeg sliter med den. Men jeg gir meg ikke ennå, så får jeg se hva jeg gjør ;o)Har sett på din side og den er jo kjempefin.

   Ha en fin dag!

   klem fra Janne

   Slett