Hjemmelaget pizzasaus.
2 sjalottløk
1-2 fedd hvitløk
olivenolje av god kvalitet
2 tomater
1 boks hermetiske tomater
basilikum
Finhakk sjalottløk og hvitløk og surr det i pannen sammen med noen ss olivenolje.
Tilsett hakkede ferske tomater og la det surre med løken i 2 minutter.
Tilsett så den hermetiske tomaten og tilsett litt mer olivenolje.
Rør rundt og la det småkoke uten lokk i minimum 20 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Mot slutten tilsetter du en stor bundt med haket basilikum.
Kjør sausen med en stavmikser for å få en jevn og fin saus.
Smør på leiven før du har på resten av ingrediensene på pizzaen.
Ingrediensene til sausen. |
Finhakket løk. |
Finhakket tomater |
Finhakket hvitløk og basilikum |
Freses i en panne. |
Småkokes |
Jevne sausen med en stavmixer. |
Dobler porsjonen noen ganger og fryser ned i porsjoner og har alltid klar saus i frysen |
Klem fra
Janne
Nam nam så deilig! Skal jammen lage opp en stor porsjon jeg også! Veldig kjekt å ha i frysa☺Takk for oppskrift! Klem
SvarSlettVeldig kjekt å ha. Tiner fort opp og du har alltid en deilig saus til pizzen på lur ;o)
SlettHa en fin helg, vennen.
Klem