søndag 5. januar 2014

Litt nytt

Klutene mine kan brukes til andre ting enn  oppvaskkluter også. En venninne av meg og jeg lager julekalender til hverandre, men litt scrappeting, litt snop, litt ting vi lager etc. Så her kommer en klut jeg lagde til henne som er ment til kroppsvask med såpe.

 
Her har jeg lagt opp 60 masker. Strikket med dobbel perlestrikk. Dvs to rette, to vrange ut omgangen i to omganger for så å ta to vrange på rette og to rette på vranga i to omganger. Og heklet en blå kant som jeg har beskrevet på klutene mine tidligere i bloggen min.
 
Ellers fikk Vigdis også en DVD med et par julefilmer på og da måtte jeg jo også lage en cover til dvd-en. Og slik ble den:
 
 


 

6 kommentarer:

 1. Nydelig klut og film omslag, Janne.
  Utrolig koselig med adventskalender. Ar en pakke som snart kommer din veg

  SvarSlett
 2. Ja, det er veldig koselig med adventskalender :) , åpnet hver morgen til frokosten. Ble en koselig førjulskos. Å så spennende da Merete. Gleder meg :)

  SvarSlett
 3. Heldige meg så fikk så fine ting!♥ Gleder meg alt til neste kalender! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du likte det Vigdis. Gleder meg også til neste kalender ;)

   Slett
  2. Så koselig det hørtes ut med disse adventskalendertingene til hverandre.
   Nydelig klut. Jeg strikker også disse, men så var det den heklekanten da… skulle så gjerne forstått heklespråket. Så flott cover til DVD-en. Putler litt med scrapping selv og vet hvor mye arbeid som ligger bak.
   Ønsker deg alt godt for det nye året! vi knottes:)

   Klem fra Hjørdis

   Slett
 4. Kommentaren min forsvant visst. Får prøve igjen:)
  Så koselig med adventskalender til venninnen og omvendt. Kjekke gaver å få. Nydelige grytekluter som du lager og ikke minst det flotte coveret til DVD-en!! Strikker slike grytekluter, men klarer ikke få til den fine heklekanten. Hadde jeg bare lært meg heklespråket:)
  Scrapping har jeg også holdt på med så jeg vet hvor mye arbeid som ligger bak den du har laget. Så nydelig.
  Ønsker deg alt det beste for det nye året!
  Vi knottes.
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett