onsdag 2. oktober 2013

Nok et sjokoladekort.

Blir vist bare sjokoladekort. Men jeg har en messe jeg skal delta på i slutten av oktober, og da kan det jo være greit å ha noen av disse.  Har nå laget av de mindre sjokoladeplatene. Tenker jeg skal lage opp en 4-5 stk av hver. Får håpe det er nok, eller får håpe jeg får solgt unna slik at jeg slipper å sitte med så mye sjokolade. Har jo ikke godt av det. 

6 kommentarer:

 1. For noen nydelige sjokoladekort du lager! Sånt liker jeg! Eget stempel har du også fått laget deg. Det kunne jeg tenkt meg.

  Bare du ønsker deg en kjerre hardt nok så kommer det nok en på din vei:) I mens får du kose deg med sykkelen på tunet. Det var veldig koselig!

  Nyt høstkvelden.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Hjørdis. Har blitt mange flere sjokoladekort nå + litt mer. Kommer i bloggen etter hvert.

   De håndlaget av stemplene mine har jeg kjøpt her: http://scrapmagasinet.no/

   Ha en fin helg og høst Hjørdis.

   Klem fra Janne

   Slett
 2. Hei hei! Så flotte kort! Så heldig du er som er så kreativ og flink med hendene! Jeg tror jeg kan få problemer med å komme til Rollhuset...fortsatt elgsjakt. Vi har 13 dyr i år og det har gått litt tregt med fall fram til nå i allefall:-) Det er julegrantenning i Atrå 1.søndag i advent med salgsboder...god ide?? Kos deg med flotte høstdager og nydelige kort.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Fjellheimen :o) Det var dumt du ikke kommer fra og kan komme på messe. ;) Skjønner du har mer enn nok å gjøre da med alle de elgene. Har du en indrefilet til overs for en rimelig penge er det bare å ta kontakt for det er det BESTE jeg vet ;)

   Jeg får nok problemer med salgsbod 1. søndag i advent altså, har arbeidshelg :( Men hadde vært koselig da ;)

   Jeg skal kose meg vet du ;)

   Ha en fin helg og høst!

   Klem fra Janne

   Slett
 3. Flott sjokoladekort Janne! Du er jammen flink og kreativ om dagen! Blir spennende på høstmarkedet nå! Klem fra Vigdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det vennen :)

   Ja, blir spennende, har jo aldri stått på stand slik før. Tenk om jeg ikke får solgt noe, det er min skrekk, og jeg blir stående igjen med alt sammen. hehe vel da får det bli julegaver etc fra meg ;)

   Du får ha en fin fin helg og høst Vigdis :o)

   Klem fra Janne

   Slett