onsdag 30. oktober 2013

Da var høstmessa på Mæl over.

Sist lørdag deltok jeg i høstmesse på Mæl. En messe for håndverkere. Mange utstillere. Jeg var en av utstillerne. Ble en lang dag. Dørene åpnet kl 12.00 og jeg var ikke hjemme før 19.00. Har vært helt amøbe dagene som har gått etter dette. Men, mens det sto på var det veldig hyggelig. Traff masse kjentfolk og ikke kjente. Det kom masse folk innom messa og ikke minst innom standen min. Fikk solgt masse. Ble fornøyd med salget. Hadde masse igjen etter salget også, men det meste er solgt nå det også. Så jeg kan ikke klage på det. Det som var mest populært på standen min var sjokoladekortene - de forsvant rimelig kjapt og klutene mine. Har igjen ett sett kluter.

Her kommer noen bilder fra standen min og noen av produktene mine.

Standen min

Kun ett sett igjen med kluter..Gavepose


Vertinnepose
Godteposer


Sjokoladekort

 
Klem fra Janne
 

2 kommentarer:

  1. Kjære vene....Jeg skjønner i allefall at jeg har gått glipp av noe flott og spesielt! Så flott alt det du har er. Det har jo julemarkedet også vist - du fikk solgt mye :-) Ha en god kveld og en fin uke!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha :) Ja fikk solgt mye, men hadde masse igjen, Nå har jeg derimot ikke mye igjen. stadig folk som tar kontakt og spør om jeg har noe igjen ;)

    Ha en fin uke du også.'

    Klem fra Janne

    SvarSlett