søndag 22. september 2013

Urteolje.

Ble tipset om at krydderolje skal være så enkelt og lage selv og så godt å ha til steking av kjøtt. Gir så god smak. Måtte jo prøve en liten flaske. Fikk noen urter mamma har i hagen sin. Vasket og tørket la jeg urtene i en søt liten flaske. Helte over rapsolje - men annen olje kan også brukes. Det ble riktig så dekorativt der det står på kjøkkenbenken min.


Kommer meg aldri til sengs, men nå må jeg finne senga. I morgen er planen å støvsuge og vaske her i huset og ikke minst ommøblere litt i stua.

Ønsker alle som er innom bloggen min en riktig fin søndag!
 
klem fra Janne

7 kommentarer:

 1. ÅÅÅ så dekorativt, JAnne. Blir helt sikkert nydelig kjøtt når det stekes. Her venter jeg på besøk av svigerforeldrene mine.
  Veldig hyggelig å se du har vært i bloggen igjen.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke fått testet ut ennå, men du skal få vite resultatet når jeg kommer så langt ;)

   Koselig å høre <3 Har vært ute og reist litt og jobbet en del så jeg har ikke fått satt meg ned med bloggingen. Men håper å komme sterkere tilbake snart ;)

   Ha en fin dag!!

   Slett
 2. Takk for tips. Det var en god idé og så dekorativt!

  Du spurte meg om kassen som jeg oppbevarer mitt krydder i. Det er en gammel som jeg har fått med meg hjemmefra. Inndelt i flere rom. Da jeg bodde hjemme hadde jeg den på rommet mitt til oppbevaring av blyanter etc. Har malt den flere ganger. Jeg ser at de selger slike på antikk og brukt-messer. Har også sett noe tilsvarende på Ikea, men kanskje litt smalere.

  Ha en fin ny uke!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig. :)

   Takk for svar. Da skal jeg jammen ha med meg øynene når jeg er rundt om kring. :)

   ha en fin dag!

   Klem fra Janne

   Slett
 3. Så utrolig smart tips :-)
  Det så jo kjempegodt ut - det skal jeg jammen prøve å lage en dag :-)
  Så de klutene du lager de var jo så koselige :-)
  Så flink du er , Janne :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Lena. Selger stadig kluter. Er litt småstresset om dagen. Har sagt ja til å selge på høstmessa på Rollhuset på Mæl 26 okt. gruer meg hehe.... og da vil det være kort etc også. må bare få satt meg ned og satt i gang ;)

   Slett
 4. Så lurt Janne! Det er jo kjempefine gaver også! :)) Det skal jeg jammen prøve en gang jeg også! Ha en fin kveld min venn <3

  SvarSlett