onsdag 31. juli 2013

Mallorca 2013 - Del 1

Årets ferie gikk til Alcudia på Mallorca i 14 dager.  Ble kjærestetur i år. Kun min samboer og meg :) Vi bestilte turen på restplasser og bestilte kun 14 dg før vi dro, og da var det begrenset med plasser igjen, så vi hadde ikke store forhåpningene når det hjalt hotellet. Men vi ble positivt overasket. Hotellet var bedre enn forventet og vi var fornøyde med rommet og renholdet. Men det vi ikke var fornøyde med var at det var så få solsenger rundt bassenget. Og det var mye skygge. Var vi ikke tidlig ute og reserverte de beste solsengene måtte vi krype opp på soltaket som var utrolig VARMT, hvis ikke kunne vi risikere å ikke få sol før ved 13.00 tiden. Synes dette var dumt da hotellet lå et stykke unna stranda.

Vi hadde aldri vært på Mallorca tidligere verken mannen eller jeg. Vi skal definitivt tilbake. Det var en utrolig flott øy. Men neste gang jeg skal tilbake da vil jeg ha hotell nærmere båthavna og gamlebyen. Hotellet vi lå på var rett ved dollargata med masse glitter og stas. Jeg liker mere ro og se på fine bygninger, gå i trange gater etc. Men det var heldigvis ikke lengere enn at vi kunne gå (ca. 1 time hver vei - langs stranda) eller ta taxi noe vi gjorde en gang i blant. Vi var også på busstur til Valldemose og Soller. Bilder fra den turen kommer i et eget innlegg snart.

Her kommer bilder fra hotellet våres og ellers rundt om kring i Alcudia.

 
Hotellet med utsikt og bassengområdet.Mannen på en av de mange bruene over kanalene. 
Sangeria - måtte jo kjøle seg litt ned i løpet av dagen.

 
Gamlebyen

I gamlebyen var det en nydelig gammel kirke fra 1600-tallet. Her tente jeg et lys for min nylig avdøde pappa og mine besteforeldre.

 Miniatyrflaske med Pepsi Max smakte godt.
 

Den berømte flotte stranda i Alcudia med lange brygger ut i vannet.

Vi måtte unne oss en Chatau Briand en kveld, med en god flaske rødvin.

 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar