onsdag 31. oktober 2012

Skappelgenser

Da har jeg kastet meg på Skappel-bølgen jeg også. Begynte på den i dag og er allerede nå kommet langt. Og så deilig og ta på, gleder meg bare til jeg kan begynne å bruke den. Orginal garnet er jo ikke så lett og få tak i så jeg endte med Drops Kid-Silk og Drops Alpaca i fargen beige. Fikk ikke helt frem riktig farge på bilde. Begynte egentlig på genseren i går på pinne nr 8. Tenkte det gikk siden de er tomt for nr 7 i butikken. Men så fort dette ikke ble pent. Spurte på facebook om noen hadde en å låne bort og det var det jammen meg. Takk skal du ha Nina for at du lot meg få låne rundpinnen din.
7 kommentarer:

 1. Kjempeflott. Jeg holder på med en jeg også, men kjent som jeg er med å ha 1000 ting på gang samtidig ;) Eldstejenta vil ihvertfall at den snart skal blir ferdig, men jeg må bare ha ferdig en annen genser først :)
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Kerstin. Jeg prøver hard å bare ha ett og ett strikkeprosjekt. Vil ikke ha noen ufoer;-)
   Ha en fin dag du også :-)

   Slett
 2. Jeg har så alt for mye på gang så det blir ikke noen skappelgenser på meg. Det går i mariusprosjekter til jul hos meg nå. Så godt at det finnes flere strikkere der ute som har et lager med pinner:)

  Pernilla

  SvarSlett
 3. Ja, noe med det. Går i ett her også. Masse som må gjøres. Derfor er det så godt å kunne slappe av med et strikketøy når jeg setter meg ned og skal se på tv. ;-)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Åh, den så deilig ut! :) Har en drøm om å lage meg en lignende genser selv, men når det skal bli tid til, det var en annen ting ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg, synes det er helt genialt med den genseren at jeg kan sitte forran tv og strikke i vei. Trenger ikke konse med mønster;o)

   Slett