tirsdag 15. mai 2012

Vårblomstring

I dag har jeg vært på tur til Notodden og handlet masse blomster. Må jo pynte opp hagen min til 17 mai. Koste meg ute med å plante og ordne opp ute til regnet kom, da var det ikke kos noe mer hehe.... Nei, får nå håpe at det kommer sol og fint vær  17 mai.

Ellers fikk jeg en godnyhet i dag. Var innom Rimibutikken her i byen for et par uker siden og der der serverte de kake og hadde stand med konkuranse. Det gikk på å gjette antall erter i ett glass. I dag fikk jeg tlf at jeg hadde vunnet gavekort på 500 kr. Jeg var en ert i fra rett antall. Så nå tenker jeg at jeg skal handle inn til 17 mai i morgen på Rimi :) Fornøyd med den ja :)

Det blomstrer og gror i hagen min nå. Og jeg koser meg når jeg ser det blir grønnere og grønnere og blomstene blomstrer.3 kommentarer:

 1. Så fine blomster du har kjøpt deg :) Det er så koselig når uteplassene begynner å våkne litt til liv. Har i grunnen ikke rukket å kjøpe noen blomster i år enda jeg. Har vært så mye ekstra de siste ukene. Men skal vel bli sommerstue på verandaen i år også :) Så gøy å vinne konkurranse da :)

  SvarSlett
 2. Ja, det er veldig koselig :o) Koselig er det og å holde på med dem :)
  Blir flere blomster når det blir varmere i været. Håper bare disse står.

  SvarSlett
 3. Ååå så koselig.. Kjenn det klør i fingran etter å få plant og ordne litt ute.. Kos deg..

  SvarSlett