Grillet laks med mango og advokadosalat
500 g laks i porsjonstykker
olivenolje
salt og pepper
1 mango i terninger
1 advocado i terninger
1/4 rød chilli, finhakket
1/2 rødløk i tynne båter
en neve rucollasalat Her brukte jeg lollosalat)
litt lime eller sitronsaft
1-2 ss valnøtter, hakket
2 ss rømme
2 ss hot sweet chilisaus
Pensle fisken med olje og krydre med salt og pepper. Stek laksen ca. 3-4 minutter på hver side i en grillpanne. Du kan også bruke vanlig stekepanne om du ikke har grillpanne. La laksen hvile noen minutter før den serveres.
Bland sammen ingrediensene til salaten og drypp lime- eller -sitronsaft over.
Rør sammen rømme og chillisaus. Smak den til med smak og styrke.
Serveres med ris.
Håper retten smaker!
Noen av ingrediensene til denne herlige festmiddagen. |
Salaten var bare så utrolig god |
Så deilig ut!laks er bare kjempegodt :)
SvarSlettDette så deilig ut!
SvarSlettDet så godt ut. Takk for at du deler oppskriften.
SvarSlettKlem fra videverdighetene...
Så deilig Janne! :)))
SvarSlett