mandag 14. februar 2011

Vel fremme.

Har lagt meg for kvelden, men måtte blogge litt før jeg slår av pc'en og lyset. Er utrolig sliten. Ble en lang kjøretur hjemmefra til Evje i går. Kjørte om Kveitseid, Nissedal, Treungen og Åmli. Fy f............ for en vei nå sier jeg bare. Ikke nok med at det var speilblankt så var det også kjørt med kjettinger hele veien. Kan jo trygt si jeg fikk ristet meg bra. Brukte lang tid uten stopp før jeg kom til Evje. Da var det bare og finne en bensinstasjon og en do. Alt vannet jeg hadde inntatt måtte ut igjen hehe. Var lett og finne frem til klinikken.

Vi i gruppa er en gjeng på 11 stk fra fjern og nær. Vi har allerede blitt en sammensveiset gjeng. Koselige folk alle sammen, så det blir ikke farlig og være her i 14 dager.

I dag var første dagen med opplegg. Dagen begynte 07.40 hvor vi da skulle gå oss en gåtur. Så var det morgenmøte med div info før frokost. Etter frokost ble det nok en runde med informasjon ol.l før vi tok oss en lang gåtur igjen etter lunsj. Etter lunsj ble det Qigong en slags avspennigsøvelse fra China. Håper jeg lærer meg dette skikkelig. Etter Qigongen var det nok en runde med informasjon før det var egentrening. Fant spinningssalen og tok en økt med spinning. Dagens økt ble avsluttet kl 19.00. Det er opplegg hver dag fra 07.40 til 19.00. 

Er helt utslitt av både trening, masse inntrykk etc. Og sulten, nei det rekker jeg ikke bli her. Her får vi servert frokost, lunsj, middag og kvelds og innimmellom har vi små måltider med frukt vi tar med oss fra frokosten.

Ellers har vi fått en brakke med fine rom. Og ikke minst deilige senger. Meeeeen i morgen må vi bytte til en brakke nærmere hovedhuset. Viste seg bl.a at det var gjort en feil og vi hadde fått en brakke lengst unna. 1 km å gå hver vei hver gang vi skal frem og tilbake. Synes det går greit jeg da. Håper bare at det blir like store og fine rom vi får i morgen med like gode senger.

Ikke det beste været vi har. Det snør kraftig, blåser litt surt. Veldig glatt og gå turer men vi berger oss med å ta på oss brodder :)

Istappene utenfor vinduene mine.

2 kommentarer:

 1. Godt å høre at du har det bra Janne!!!!og veldig morro å lese om hva du opplever der; ønsker deg masse lykke til!Stor klem fra meg til deg!!!!!!!!!!!!!!!

  SvarSlett
 2. Så godt å høre du har det fint, og at du trives.
  Tett program så lite "død" tid ser jeg.
  Ha en flott kveld.
  Klem

  SvarSlett