mandag 17. januar 2011

Det skjer ikke så mye spennende her om dagen. Jobber om dagene ti 16.30. På mandag- og onsdagskveldene er jeg på trening. Det går i vektstang og Dans Fuego med Friskies og svettis. Dans Fuego er Friskies og Svettis versjon av Zumba. Gleder meg til hver treningsøkt og ryggen min er veldig fornøyd for at jeg trener. I helgen var vi på IKEA på lørdag og handlet oss litt av hvert. Ble en ny overtrekksmadrass til gjestesengen, to nye nattbord til soverommet våres og litt annet stæsj :o) I går fikk jeg virkelig ryddet opp på hobbyrommet mitt. I skaper og skuffer. Skal si det trengtes hehe. Så nå skriker det bare etter å  bli brukt. Noe jeg har planer om i morgen. Begynner jo ikke på jobb før kl 14.00 så da kan jeg jo ta en økt før jobb også :o) Ellers har mannen montert nattbordene så de er klare til å henges opp på veggen i morgen, skal bli godt å få det på plass :o)

Bildet tok jeg på Møsvann i fjor vinter.


2 kommentarer:

  1. ÅÅ så flink du er til å trene om dagen, Janne. Har søren ikke kommet igang ennå jeg. Og kort skjer det lite av også, men er vel snart kvitt denne elendige formen min.
    Men i mellomtiden gleder jeg meg over at du trener og skal lage kreative innslag.
    Stor klem

    SvarSlett
  2. ÅÅÅÅÅÅ må være deilig å få ryddet på hobbyrommet!!! skulle gjort det selv men..... Gleder meg til å se noen kreative innslag som Merete sier!!!!! og ja Janne du er super flink som trener så iherdig!!!!!

    SvarSlett