tirsdag 5. april 2011

litt om litt av hvert.

Den store treningsdagen som gikk av på lørdag, svarte til forventninger. Var utrolig bra arrangert med variert program. blir nok med neste gang noe slikt blir arrangert her i dalen. Men da håper jeg at jeg er bedre i form enn nå. Holdt ut hele dagen, men er fremdeles veldig støl. Passet bra at jeg hadde fri i dag :o)

Jobber for tiden 60% noe som er litt lite økonomisk, spes nå når jeg ikke får noe av NAV lenger og heller ikke opparbeidet meg ledighetstrygd. Så jeg har vært i kontakt med enhetslederen innen PU og spurt hvordan det er i omsorsgboliger. Etter samtaler med henne skal jeg nå prøve meg litt i bolig for unge PU. Og første vakta er i morgen. Kveldsvakt. Er veldig spendt. Er jo år og dag siden jeg jobbet som hjelpepleier. Håper bare ryggen min holder. For det høres veldig bra ut. Fast kontorjobb ser det ut til at jeg kan se langt etter :S

Til helgen skal jeg og en veninne til Oslo. Vi skal bo hos min kusine. Hun jobber i Hobbykunst som jeg har reklamert for tidligere her. De skal åpne det som skal bli Norges største hobbybutikk på Vestby. Så jeg og veninnen min med mange andre er blitt invitert til å bli med på dugnad og henge opp varer i butikken slik at de rekker å bli ferdig til åpningen den 5 mai. vi som er med på dugnaden er også blitt invitert på en førpremiere føre selve åpningen den 5. Blir spennende. Har hørt så mye og sett så mye bilder av butikken nå at jeg kjenner vel nesten hver eneste krok alt. Kommer til å treffe mange kjente på dugnaden lørdag og søndag, noe jeg gleder meg veldig til.

Har lekt meg med et bilde som i utgangspunktet ikke var bra, men ble fornøyd med bilde etter redigeringen. Fått litt dilla på å leke meg med bilder og redigering for tiden. Her er bildet. Tar gjerne mot tips om hva jeg ev burde gjøre anderledes. vil gjerne lære dette mer .


2 kommentarer:

  1. Gelder meg så til helgen, Janne. DA skal du få en stooooor klem. Kjører du bil eller er det tog etc? Jeg er spent på om jeg finner frem.. Men GPSen har våknet opp til livet så jeg har trua.
    Send over kreativevibber er du grei, har lyst å lage noe men her sitter alt fast.
    En syber klem i dag, og en skikkelig en på lørdag:o)

    SvarSlett
  2. Jeg skriver normalt ikke kommentarer, men nå synes jeg det er lenge siden det har vært oppdateringer her inne.

    SvarSlett