tirsdag 24. juni 2014

Flor og Fjære

Forrige helg var jeg på jentetur til Stavanger.
Målet for turen var en tur ut til Flor og Fjære.  Det ble en tur jeg sent vil glemme. Det er en 5 times utflukt. Først ca 20 minutter med båt ut til Sør Hidle/Flor og Fjære, så en guida tur rundt om kring hvor vi fikk høre litt historikk. Så en deilig middag. Tema varierer fra år til år. I år var maten inspirert av Sør afrikanske krydrer. Til forett fikk vi deilig fiskesuppe med forskjellige fisk og skalldyr. Hovedrett kunne vi plukke det vi selv ville ha fra en buffet.  Der var det masse godt, men mine favoritter var Laks og Lange med deilig tilbehør. Lange var aldeles nydelig - første gang jeg har smakt dette, men definitivt ikke den siste. Og som avslutning på denne deilige middagen fikk vi servert en nydelig ostekake som ble laget i samarbeid med Sjokoladekake inne i Stavanger. Og til dette drakk vi en nydelig rødvin. Etterpå ble det tid til å gå rundt på øya på egenhånd og nyte alt det flotte de har fått til der ute.
 
Lar bildene tale for seg selv :)
 Slike salatboller har jeg lyst på. Fine ikke sant?
 
 
Klem fra
Janne 

7 kommentarer:

 1. Å det så deilig ut Janne! Har hørt mye om Flor og Fjære, Det må være en opplevelse uten like å ha vært der, Bildene taler helt for seg selv som du sier, Det ser ut som du har vært i Paradis:-) Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det var reine paradiset der ute. Var utrolif flott opplevelse. En tur jeg vil anbefale andre å ta også. Og så heldige med været vi var også da :o)

   Slett
  2. Ha en fortsatt fin uke du også :o)

   Slett
 2. Oi,der var det flott! :) Så masse fine bilder du hadde klart å ta også,,veldig moro å se! :) Kanskje jeg får reist dit en gang selv,det fristet litt nå når jeg så bildene ! Ha en god uke min venn! ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Vigdis <3 Anbefaler deg en tur dit en vakker dag. Jeg skal i alle fall tilbake ;)

   Ha en god uke du også vennen. Klem

   Slett
 3. Så flotte bilder:-) Ser ut til å ha vært en flott tur! Klem Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Marianne <3 Ja, det var en kjempeflott tur.

   Ha en fin uke! Klem

   Slett