tirsdag 24. april 2012

Friuke forran meg.

Har en friuke forran meg nå. Hva skal jeg finne på? Først må jeg bli ferdig med albumet til nevøen. Er bare halvannen uke til han skal konfirmeres. Jeg har heldigvis kun en enkel og en dobbel LO igjen. De håpte jeg jeg kan få gjort i  morgen.  Og da er det bare kortet igjen. Guttekort er det vanskeligste jeg vet å lage. Får google litt, kanskje finner jeg ideer. Fredagen lurer jeg på å ta meg en tur til Skien. Må jo ha litt nytt å ha på meg til konfirmasjonen også. Her i byen kan jeg bare glemme å finne meg noe.  Ellers er uken åpen.



Ikke fått trent så mye som jeg burde. Etter endt arbeidsdag har jeg ikke overskudd til noen ting. Sovner i gostolen så fort jeg setter meg ned. Men nå når jeg har fri skal jeg jammen begynne sykkelsesongen. Må få mannen i huset til å ta den ned. Den henger oppetter taket i bua. Ja, skal få han til å ta den ned allerede i morgen så kan jeg begynne dagen med en sykkeltur.
Gliset mitt :)
Hva gjør du for holde deg i form og komme ned i vekt???

2 kommentarer:

  1. Jeg driver og psyker meg opp til å gå hver dag. Men noen ganger klarer jeg dessverre å lure meg unna.Men skal skjerpe meg!

    Lykke til med syklingen. Håper du blir flinkere enn meg.

    Klem fra Meta

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk skal du ha Meta. Kanskje vi kan bli flinkere sammen og pusje hverandre til å komme oss ut ;)

      Slett