søndag 5. juni 2011

Og slik går dagene........

....her på Evje. Mye trening og undervisning. Programmet er tett. Har fått prøvd meg på masse nytt og ting jeg har vært borti tidligere. Har gått i swvingstyle, vekt i sal, sykling, gåturer, gåturer med stav, chi gong, etc. I helgene er det kun litt program på lørdagene og søndagene er til å slappe av eller gjøre ting vi vil. Så i går på lørdag etter frokost dro alle damene som var igjen her (som ikke hadde reist hjem for helgen) ned til sentrum og fikk handlet litt fra oss. Jeg fikk kjøpt meg et par sko og taske til å ha vannflaska i. Og etter middagen dro vi en hel gjeng og spilte Bowling. Det er 2 gang i mitt liv og jeg gjorde det slettes ikke dårlig. Er veldig fornøyd med min 2 plass :o) Veldig morsomt, kommer til å bli med om det blir flere turer dit ;o) I dag var vi tre damer som dro ned til badeplassen for å få litt fred og ro rundt oss og slikke litt sol. Men jeg og Ellen ville ikke nøye oss med å bare slikke sol, vi måtte prøve badevannet i elven også. Det var forfriskende, men hele kroppen under vannet klarte vi, og ikke bare en gang med to ganger i løpet av tiden på stranden. På kvelden i dag var vi på kino, på Pirates of Caribien.

2 kommentarer:

  1. Så fint du har fått det på rommet ditt da!!! Du kan gjøre det koselig rundt deg du!!!og..... du har bada!!!!!! huttetu du er sprø!!!! Brrrrrrr.
    Godt du koser deg!! Har hatt trøbbel med bloggen min, får ikke lagt inn komentarer på de som har slik sikerhetsgreie(handikappmerke)håper det er i orden nå!!! Ha en fin uke fortsatt og god pinse, får du besøk??
    stor klem fra meg.

    SvarSlett
  2. Yes yes yes yes nå er det i orden!!!!!!!!! hurra.

    SvarSlett