torsdag 26. mai 2011

Litt av hvert.

Ikke så mange dagene til jeg pakker sakene mine og drar sørover igjen til Evje. Det har gått fort siden jeg var der i februar. Drar nedover til søndagen. Skal kjøre om Setesdalen. En vei jeg synes er så fin. Tenker det blir noen stopp underveis til fotografering. Begge kameraene mine skal være fullladet og minnebrikkenen være tømt før jeg drar ja. Men først en arbeidsdag igjen i morgen. Etter jobb pakker jeg en liten bag med meg og drar en liten tur til hytta på Valle til mine foreldre. Har en tidlig avtale i Skien på fredag. Kortere og dra fra Valle enn hjemmefra da. Blir kos å komme ned til hytta igjen. Ikke vært der siden påsken og der har det vist skjedd litt av hvert. Båten er til og med kommet ut på vannet. Dumt jeg kommer så seint ned, blir nok ikke tur med båt for meg i denne omgangen. Dumt egentlig - elsker båtliv. vi får heller ta det seinere i sommer. Etter avtalen min på fredag gjenstår det litt handling, trenger litt nytt treningstøy + div. Og ikke minst, må jo innom plantasjen og handle litt blomster til å ha ute i hagen. Får jo håpe det blir mulighet til å sitte ute i løpet av sommeren og at det ikke blir som været har vært de siste dagene. Nr før orkan. Fredagskvelden og lørdagen blir det nok pakking som står på programmet. Phu pakke for 4 hele uker. Aner ikke hva jeg skal ha med meg ennå. Og er redd den lille blå bilen min blir i det minste laget.


Nydelige Syriner med herlige dufter fra hagen min.

Men nå før jeg legger meg så koser jeg meg med en herlig kopp chilliappelsinte som jeg fikk i gave til bursdagen min sammen med denne flotte boksen med div. snadder i. Kan absolutt anbefale chiliappelsinte på det varmeste.2 kommentarer:

  1. God tur i morgen, Janne! Nydelige syriner! Gleder meg til fine bilder fraturen etterhvert :-) Ha et fint opphold i Evje. (chiliappelsin- te må prøves en gang..)

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha Lisbeth. Begge kameraene mine er tømte og ladet opp så nå skal jeg ha strøm på dem. Ser ut som jeg er heldig med været så da blir det en fin tur :O)

    Så sant det mobile nettet holder så skal jeg legg ut litt her i bloggen min :)

    Og du får fortsatt ha en riktig god bedring!

    SvarSlett