søndag 9. januar 2011

Biffsnadder

Biffsnadder

biff
løk
sjampinjong
paprika
maizena
soyasaus
salt
pepper

Strimle biff og grønnsaker. Jeg har valgt å bruke ytrefilet av svin her da det var på tilbud på Kiwi, vanligvis bruker jeg okse. Kylling kan også brukes.  Jeg har valgt å bruke løk, sjampinjong og paprika, men her er det bare å velge ut noe og legge til noe etter hva en ønsker selv. Grønnsaker strimles. Stek kjøtt og grønssaker hver for seg, bland så til slutt. lag en jevning av maizenna og vann og ha dette i gryta - blir en blank fin saus. Tilsett soyasaus, salt og pepper etter eget smak.

Ingrediensene til Biffsnaddern. Rødvinen er til kokken :o)

Strimlet biffkjøtt.

Strimlet grønnsaker.




serveres med ris el. pommes frites, salat og bearnaisesaus.

Bon Appetit!

1 kommentar:

  1. AKKURAT sånn ville jeg gjort det og! Så herlig ut. Hmmmm.. kanskje neste fredags- mat allrede ble bestemt her og nå :-D.

    SvarSlett