mandag 30. august 2010

Hvil i fred Timmy

De siste dagene har ikke vært så helt gode for Timmygutten min. Han slet med pusten og vi kjente tydelige tegn på at kreften hadde spredd seg. I dag fikk han slippe å plages med kreften mer. I dag kl 11.00 sovnet han stille inn hos veterinæren. Det er utrolig trist og tomt her hjemme. Sorgen er stor. Savner han veldig masse. Han vil alltid ha en stor plass i hjertene våres. Snille gode gutten vår, vi vil aldri glemme deg. Vi har tent hvert vårt lys for deg. Håper du får det fint der du er og at Sasja-jenta di venter på deg. Hvil i fred.

5 kommentarer:

 1. Uff, så trist Janne. Tenker masse på deg nå.
  Så godt han slipper å ha mere vondt. Gled deg over minnene og ta dagene som de kommer. Klem

  SvarSlett
 2. Kjempetrist Janne, tenker på dere. Det er godt du har så utrolig mange flotte bilder av Timmy gutten din, som du kan kose deg med sammen med alle minnene.
  Stor klem fra meg

  SvarSlett
 3. Så utrulig trist, Janne!
  Godt at han slipper å ha vondt lenger, men det er hardt å miste et familiemedlem, som de faktisk blir disse skjønne kjæledyrene!

  Stor klem,
  jorunn

  SvarSlett
 4. Det var veldig leit å lese om Timmy, Janne. Jeg trodde ikke det skulle gå så fort! Vi i nabohuset skjønner godt hvor tomt det er.

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ kjære Janne, jeg leser det du har skrevet og gråter!!! Jeg var så heldig å få bli kjent med Timmy, og han var en herlig gutt!!! skjønner at savnet er stort, jeg tenker på dere og deler sorgen med dere.Jeg kommer også til å savne gutten som kom og møtte meg de gangene jeg var på besøk. Vil i fred Timmygutt!!!!
  STOR klem til deg og Hans Olav!!

  SvarSlett