fredag 2. august 2013

Lyslykt og en god frokost.

Er ingen hemlighet at jeg aldri har kunnet hekle. Men ved hjelp av en heklebok og starthjelp fra en kollega i hjemmesykepleien som kommer innom meg på natta har jeg endelig klart å lære meg noe. Hekler nå kanter på kluter og i går fikk jeg ferdig min første lyslykt. Kanskje ikke helt perfekt men jammen ble jeg fornøyd gitt :)

 

Ikke ofte jeg unner meg en god frokost. Blir stort sett bare noen tørre knekkebrød i full fart. Men i dag sto jeg tidlig opp og syntest jeg fortjente noe bedre enn to tørre knekkebrød. Har jeg ikke gjort det koselig for meg selv da? :)

 
Klem fra
Janne


 

6 kommentarer:

 1. Nydelig lykt Janne!♥ Gleder meg til å se flere prosjekter!! Det er viktig å kose seg..også i eget selskap! Ha en fin dag min venn ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha vennen :) Ja, det er viktig det og sette seg ned å kose seg i et selskap ;) Blir nok flere lykter under produksjon her ja ;)

   Ha en fin dag du også Snuppa :)

   Slett
 2. Så koselig lykt, Janne :-)
  Den ble jo kjempefin :-)
  Jeg har prøvd meg på hekling jeg og - men det er neimen ikke lett - så jeg syns du har vært kjempeflink :-)
  Og koselig frokost du hadde lagd deg - for ikke å snakke om lunsjen du la ut her om dagen - wow - den regner jeg med falt i smak...fikk ikke kommentert den siden jeg var på setra :-)
  Ha en fin dag :-)

  Lena

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha Lena. Ja, det har sitti langt ute dette med hekling, mormor som var så flink med håndarbeid prøvde så godt hun kunne men tålmodighet hadde jeg ikke. Har blitt mye prøving og feiling men ga meg ikke, for lykter ville jeg hekle meg hehe..
  Ja den lunsjen falt i smak, tror nok jeg har gjort det store nå, for samboern forventer like god lunsj neste gang også ;)

  Ha en fin dag du også Lena :o)

  SvarSlett
 4. Kor fine :-) trur e må lære meg å hekle :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha May. Ja det burde du for det er så morsomt når en endelig får det til ;)

   Slett