lørdag 22. desember 2012

22. Desember

Er så glad jeg er ferdig med innkjøp, gaver og pynting av hus. For her ligger jeg rett ut med influensa og orker ingen ting. Det er ikke første julen jeg ligger rett ut sånn :( Men du så dårlig samvittighet jeg har overfor jobben min. Skulle jo jobbe hele julen. Får bare håpe de ikke har slitt med å dekke vaktene mine. Er sykemeldt ut året så får vi bare håpe jeg er frisk og raskt igjen etter det.

Men uansett om jeg er syk eller ikke må jeg jo ikke glemme å åpne dagens pakke i julekalenderen min. Er så lei meg for at nå nærmer det seg slutten. Har jo fått så mye fint. Og i dag var det ingen unntak. Fikk nemlig en pose med rødvin som jeg vet jeg liker. Aldri sett så små pakninger med vin før. Gleder meg til å bli frisk Kjerstin for da skal jeg kose meg med vinen ;)

 

4 kommentarer:

 1. På julekalenderen på forumet ligger det beskrivelse av eske til mini vin.
  Du har en fantastisk kalender. Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. ÅÅÅ noe som har gått meg forbi, da må jeg jammen inn og sjekke den ;) takk for at du sier i fra.

   Slett
 2. Så bra du liker vinen. Er jo litt vanskelig å gi vekk slike gaver. Kunne jo aldri vite om du kanskje var avholds ;) Bra den falt i smak. God bedring min venn

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den vinen er god, har hatt den på flaske før ;) Her i huset er vi ikke avholds hehe Tar oss en god vin til god mat.
   Takk skal du ha for det, kjedelig å få influensa midt i julen men men....

   Slett