søndag 22. juli 2012

På tur med bobil.

Vi har nå vært noen dager på tur i lånt bobil. Ble ikke mange dagene, men vi koste oss oss veldig. Turen startet med å kjøre  om Haukeli og videre til Evje. Har jo vært så mye i Evje og stortrivdes så godt der at jeg ville vise min samboer stedet. Med oss hadde vi syklene våres. Vel fremme i Evje var vi først innom Mineralparken. I Evje la vi oss inn på Odden Camping. Der hadde de en flott blomsterpark med masse fine blomster og busker. Før vi dro videre fra Evje syklet vi "tour de Evje" Dvs jeg viste min kjære steder vi hadde syklet. Ble en lang og herlig tur.


Etter sykkelturen pakket vi sammen og dro videre til Stavern, men vi kjørte en tur innom Lyngør for å se litt der siden ingen av oss hadde vært der før. I Stavern la vi oss inn på Stretere camping. En koselig campingplass med fin langgrunt strand.

Etter Stavern dro vi videre til Verdens Ende på Tjøme. Her la vi oss inn på Verdens Ende Camping. En camping vi slettes ikke anbefaler. Nedslitt do/dusjanlegg - ikke noe koselig og bruke dette her. Når vi hadde plasert bobilen ruslet vi bort til Verdens Ende. Veldig flott plass, når vi var der var det solnedgang så det var flotte farger der ute.

Dette var turen for denne gangen. Herfra gikk turen hjem igjen. Vi har vært heldige med værte, men på hjemturen utenfor Tønsberg fikk vi dette været.
2 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, og flott tur.
  Kjedelig med regn, men sånn er det jo her i Norge.
  Kos dere på solferie til uka.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :o) Vi var nå heldige med været på denne turen, så vi skal ikke klage på været. Regnet kom nå vi var på vei hjem den ;)
   Hadde en flotters tur til Grand Canaria og vi storkoste oss :o)

   Slett