tirsdag 1. mai 2012

Mai du skjønne milde

Tenk at nå er vi i mai alt. Dette året har gått fort så langt. Ønsker alle en riktig fin MAI. Vi får håpe på godt vær og mange fine stunder ute og nyte våren.

Bilde er funnet på nett.

Hva slags planer har du for 1.mai da?? Selv skal jeg bare slappe av. Sitte litt ute i solen og sitte litt inne og lage konfirmasjonskort. Albumet er jeg endelig ferdig med.

Og til middag blir det pai med deilig fyll i og en appelsinsalat. Har funnet oppskrifter i en kokebok jeg vil anbefale. Boken heter Skafferiets kokebok - Charlottes beste oppskrifter.  Pga materialet er vernet etter åndsverkloven kan jeg desverre ikke dele med dere oppskriften.

I denne boka inviterer Charlotte H. Sveinsen deg med på en reise gjennom de fire årstidene på Skafferiet. Hver sesong har sine råvarer som utnyttes, og du vil endelig få oppskriften på mange av de kjente rettene du får servert på Skafferiet. Charlotte kommer dessuten med tips og råd om matlaging, og gir inspirasjon til retter og pynt for de ulike høytidene og årstidene. Boken er rikt illustrert med de vakreste fotografier av Arild Kristiansen og gir inspirasjon til å leve det gode liv på landet, uansett hvor du måtte bo.
Ha en fin dag!!

2 kommentarer:

 1. den boka er utolig fin.
  DU må komme hit i sommer, så skal vi jammen ta turen til Skafferiet. et sted som må oppleves!
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 2. Må ikke love for mye nå da Merete for det frister veldig det altså og ta i mot det tilbudet ;)

  Ha en fin kveld du også.

  Klem

  SvarSlett