tirsdag 17. april 2012

Ut på tur.

Siste fridagen for denne gang før en arbeidsuke. Og med det flotte været kunne jeg ikke bare bli sittende inne, til tross for planen var å fortsette med prosjekt album til konfirmanten. Men trengte mer fargepatron og fotopapir for å komme videre med prosjektet mitt. Fant ut at jeg heller ville utnytte finværet og gå opp på byen og handle det jeg trenger for så å gå hjem igjen. Og jeg ville ikke gå hovedveien. Ville gå hele Månastien til Glade hjørnet for å gå Skriugata til Kjærlighetstien og hjem. Men desverre så var deler av Månastien stengt. Så det det ble en noe forkortet tur. Men likevel en deilig tur. Må bli flinkere til å gå mere. Kanskje dette er starten :)

Har fått lastet ned en APP som viser hvor jeg går, hvor fort jeg går, hvor langt jeg går etc. Fikk testet ut denne i dag. Skulle så gjerne fått opp kartet også og delt med dere. Men det fikk jeg ikke til. Dette var resultatet i dag:


www.endomondo.com
Was out tracking with Endomondo
Average Speed: 5.9 km/h
Calories: 480 kcal
Distance: 5.45 km
Duration: 55m:04s
Her men ikke lenger, Månastien er stengt pga restaurering av en hengebru lenger opp.


Går oppover og oppover.


Utsikten ned til Rjukanbadet.
4 kommentarer:

  1. Det var en kjekk APP.:) Har bestemt meg for å gå meg en tur hver dag. Kondisen er så ille at jeg skylder..

    Klem fra Meta

    SvarSlett
  2. Ja, den er veldig kjekk. Du kan logge deg inn på nett med den appen også og der kan du følge med iutviklingen din på grafer etc. Anbefaler den på den sterkeste.

    SvarSlett