søndag 8. april 2012

Nest siste pakke i Påskekalenderen

Da går det mot slutten av påskekalenderen. Etter jeg åpnet dagens pakke ligger det kun en gave igjen. Har kost meg med påskekalenderen. Håper det blir en fast tradisjon :o) Jeg har vært så fornøyd med alt jeg har fått :o) I dagens pakke lå det et siste nøste til Torpa-vottene jeg fikk mønster på i den første kalendergaven. Di skal absolutt strikkes, gleder meg til å ta fatt på dem :o)
Påsketulipanene mine ble kastet ut i går. Da var de ikke noe fine lenger. Er så glad i tulipaner. Er nok ikke så lenge før en ny bukett kommer i hus.6 kommentarer:

 1. Jeg har også vært utrolig glad for påskekalenderen min. Synes faktisk det nesten er triveligere enn julekalenderen. Fine tulipanbilder.)

  SvarSlett
  Svar
  1. Liker julekalenderen også jeg. Men håper nå at dette blir en ny tradisjon med påskekalender. For dette har vært utrolig koselig. Takk for det :o)

   Slett
 2. Kalender er det ikke her, men derimot påskeegg! hoi, så mye sukker!Godt hverdagen kommer i så måte. Ellers er det jo deilig med påskeferie da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får bli med på påskekalender neste år ;o) Veldig deilig med påskeferie. Var sliten nå etter 2 uker i Evje og mye jobbing den siste uka nå før påsken. Men nå skal jeg jobbe en dag, også har jeg fri en uke igjen. ;o)

   Slett
 3. God påske! Masse fine innlegg her inne ser jeg. Det er på vei en liten pakke til deg fra meg. Klem fra videverdighetene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper du har hatt en fin påske også. Virker sånn på visse bilder du har lagt ut. Så spennende gleder meg til jeg får pakken ;o)
   Klem

   Slett