søndag 18. mars 2012

Litt nytt fra meg.

Her nede i Setesdalen - nærmere bestemt Evje går dagene i ett. Tett program fra morgen til kvelds med trening og undervisning. I går tok vi oss en fridag og en gjeng av oss dro av gårde til Kristiansand. Først var vi mange timer på Dyreparken så en liten tur på Sørlandsenteret og handlet litt før vi satte nesen hjem igjen. Vi hadde en utrolig fin tur. Noe vi alle er enige om.Ellers går det mye strikking mellom slagene, så fort vi har pause eller på kveldstid finner vi jentene fort frem håndarbeidene våres. Hadde med meg litt ufoer (uferdige prosjekter som har blitt liggende), som jeg har fått sluttført det meste, kun ett par sokker igjen. Legger ut bilder av hva jeg har fått ferdig så langt.
Vottene mine er ferdige.

Pannebånd i setesdalsmønster. Lillafargen det er strikket i kommer dårlig frem her. Mangler bare og få presset den så er den ferdig også.

Limegrønn kjøkkenklut.
I det deilige været i dag, pakket jeg med meg både strikketøy, bok, musikk og noe og drikke på og satte meg ut i sola. Det var regne påskeværet. Deilig.

9 kommentarer:

 1. Her har du jammen fått gjort litt av en jobb - Veldig bra å rydde opp i Ufo- haugen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er veldig godt. Nå skal jeg ikke begynne på noe nytt før jeg er ferdig med kluten jeg holder på med nå, og Selbuvottene jeg strikker til en niese (om jeg får til) og sokkene :P

   Slett
 2. Flink du er! Klem fra Videverdighetene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha. Håper du har det bra i DK! Ha en fin uke :o)

   Slett
 3. Du har fått gjort mye ut av oppholdet på mange måter. Ha en flott uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er jammen sant :o) Takk i like måte :o)

   Slett
  2. Godt å få ryddet litt, kos deg i finværet Janne :)

   Slett
 4. Her var det et herlig påskevær på formiddagen i går. var bart og fint. Men snøen måtte komme og nå har vi 5 cm snø og strålende sol. Skal ut og feie vekk litt og sette meg ute med lydbok og te.

  Ha en herlig dag.

  Klem fra Meta

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk i like måte og kose deg ute med lydbok og te ;o)

   Slett