tirsdag 28. februar 2012

Koselig med besøk.

I dag fikk vi koselig uventet gjest. Hadde akkurat satt middagen inn i ovnen (Brennende kjærlighet på vår vis) og det ringer på døren. Det var vår eneste nevø (vi har en nevø og 5 jenter). Ville bare slå av litt tid hos tante og onkel før han skulle videre til konfirmasjonskveld. Så ble det til at vi alle koste oss med middag alle sammen før han for videre. Han er yngstemann, er ikke så ofte vi ser dem lenger, ungdommen er jo så opptatte i dag. Var i allefall utrolig koselig med besøk.


Nå sitter jeg i godstolen med laptoppen på fanget og og ser på BBC Lifestyle, det er så mange fine matprogram der så det er en av mine favorittkanaler. Koser meg med tentelys og noe godt i glasset. Har jo fri en hel uke nå.

Ha en fin kveld!!

Dette fatet med innhold kjøpte jeg i høst i en av mine favorittbutikker.

4 kommentarer:

 1. Nei, så koselig å få besøk.
  Her hos deg fantes det mye mat tips som jeg skal ta med meg videre. Er gla`at jeg stakk innom en tur. Kommer tilbake hit flere ganger!
  Skal og ha fri mange dager nå, venter besøk fra mine søstrer, åhh hva vi skal kose oss.
  Ønsker deg en riktig fin og koselig friuke!
  Pernilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var koselig og høre Pernilla. Ja, det var veldig koselig med besøk, må bare utnytte tiden de har til rådighet til tante og onkel :)
   Du må kose deg med din søster. Du får ha fine og koselige fridager du også.

   Slett
 2. Hørtes ut som et trivelig besøk og så koselig lysfat du hadde.

  SvarSlett
 3. Det er jammen sjelden at det ringer uventet på døren for tide, men du så koselig når det gjør akkurat det, kommer uventet besøk. Takk for tips om BBC Lifestyle, skal sjekke om vi har den kanalen. Vi har 32, men jeg ser bare NRK for det meste og vet ikke hva vi har av de andre. I det hele tatt ser jeg lite på TV.

  SvarSlett