onsdag 29. juni 2011

Regn, regn og atter regn.

Nå er jeg utrolig glad for at vi har bestilt oss sydentur. Da får vi i det minste 14 dager med sol og varme. Nermer seg nå.
Øya  Tenerife.
I dag var første arbeidsdag på jobben på 4,5 uker. Var godt å treffe gode kollegaer igjen og komme seg i gjenge. Helseetaten har gående en HMS-tiltak for oss ansatte. Som går på å bestige minst 7 ulike topper/utsiktsposter av 10 mulige for å være med i en trekning av flotte premier. Ved hver post er det en post hvor det er klippetang som brukes til å klippe på et kort vi får utlevert. Det er forskjellige symoler på klippetangene ved de forskjellige postene.  Turene er på fra 1-2 timer på den korteste toppen til 6-8 timer til den lengste toppen.
Dette synes jeg hørtes så spennende ut så jeg har allerede sikret meg veibeskrivelser og klippekort. Dette vil jeg være med på :o) Så vi får da håpe på bedre vær utover sommeren. :)

Bilde fant jeg under bilder når jeg googlet Gaustatoppen.

3 kommentarer:

 1. Tenerife! Heldiggris! Sju topper! ....jaja hver sin lyst. Men sprekt!!

  SvarSlett
 2. SÅ fin bloggen din har blitt:o)
  Ferieerrett og slett DIGG. Kos deg.
  har nå fått lagt inn firefox etter tips fra Sissel, og kan igjen skrive kommentarer. HURRA.
  Klem

  SvarSlett
 3. Ja, gleder meg veldig til å komme meg til Tenerife nå :o) Skal bli godt å komme til sol og varme :o) 7 topper skal jeg klare - minst :o)
  Takk skal du ha Merete, men tar gjerne i mot tips til hvordan jeg skal ha bloggen min. Blir liksom ikke helt enig med meg selv her. Men intil videre får det bare være sånn som nå tenker jeg ;)

  SvarSlett