lørdag 14. mai 2011

Bøker

Blir lenge mellom hver gang jeg blogger nå. Tiden flyr fra meg og jeg har i grunn ikke så mye å blogge om. Konfirmasjonen er over og albumet ble ferdig tidsnok og konfirmanten ble fornøyd. Så nå vil jeg konsentere om meg å trene masse og komme meg i form igjen før jeg skal til Evje om 14 dager. Hører rykter om at det blir 4 uker med mye trening og utfordringer. Gruer meg litt men det går seg nok til, jeg fikser det nok som alt annet :P


Nå har jeg vært et par dager i Skien og da måtte jeg jo benytte meg av litt handling og fikk med meg noe nytt til garderobeskapet mitt - noe mer sommerlig enn det som var der fra før av :), og jeg klarer jo ikke innom en bokhandel utenom å komme ut igjen med en eller flere bøker. Denne gangen ble det En svunnen tid av Kate Morton, Fatimas hånd og sist men ikke minst FOTOGLEDE slik tar du bedre bilder av Eivind Røhne & Stian Scioldborg.

Min gode veninne Lene Fusche vant  i vinter en fotokonuranse på God Morgen Norge på TV 2. med dette bilde.

I premie fikk hun Fotoglede - slik tar du bedre bilder av Eivind Røhne & Stian Schioldborg. I tillegg til boken vant hun kurs med disse gutta som vi stadig ser på God Morgen Norge som deler med seg alskens tips.
Lene og jeg deler interessen med å fotografere og deler gladelig tips med hverandre, så gjennom Lene ble jeg introdusert for denne boken, som jeg bare måtte ha. Gleder meg til å sette meg ned og lese den og lære meg masse nytt. Lene har rukket og vært på et kurs med disse gutta og er veldig fornøyd, så jeg vurderer sterkt om jeg skal invilge meg kurs til høsten jeg også og bli med henne på neste kurs.

Boken «Fotoglede - slik tar du bedre bilder»

Sammen med min gode venn og fotografkollega Stian Schioldborg har jeg skrevet denne inspirasjons- og læreboken i fotografering. En bok som er beregnet på alle som liker å ta bilder, og som vil lære å bli bedre, uansett nivå. En bok på over 300 sider som vi er utrolig stolte av, der vi deler vilt og hemningsløst av vår kunnskap, fotoglede, entusiasme, energi og lidenskap. Her er det fokus på gleden ved å ta bilder, og ikke bare tørr teknikk!

Ved å lese «Fotoglede» kan du på en morsom, lettlest og lærerik måte lære hvordan bildene dine kan bli enda bedre med noen enkle grep. De fleste tar jo bilder i en eller annen sammenheng, og alle vil vel at disse skal bli best mulig. Uansett hvem eller hva du tar bilde av, når du gjør det, og om du bruker et mobilkamera, kompaktkamera, eller et speilrefleks. Til å illustrere boken har vi brukt ca 200 av våre egne portfoliobilder fra kommersielle jobber, kunstprosjekter og også personlige og private bilder. «Fotoglede» får du kjøpt hos de fleste bokhandlere og fotobutikker, bl.a. FotoVideo, Haugen Bok, Interfoto, Japan Photo, Bokkilden m.fl. Er de tomme så kan de bestille (ISBN nr 9 788281 732872).

3 kommentarer:

 1. Så herligmednoe nytt. De bøkene fristet meg også, så spørs om ikke jeg og må se nermere på de...
  Lykke tilde nesteto ukenefor opptrapping til Evje. Storklem

  SvarSlett
 2. Du bare MÅ bli med på kurs Janne - lærer masse, og den boka syns jeg bare er helt super så du kan glede deg :O)

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha Merete *klem*

  Ja, jeg har veldig lyst Lene. Jeg, får se an til høsten om det passer seg slik både i tid og økonomisk ;o) Men i mens skal jeg kose meg med boka :o)

  SvarSlett