tirsdag 14. desember 2010

Fikk endelig somlet meg til å sette ut kokosnøtta jeg har  ordnet for de små pippippene våres. Og måtte jo selfølgelig ta bilde av det. Det jeg ikke tenkte på var blitsen, og rett utenfor kjøkkenvinduet til naboene mine som jeg for tiden har en liten "fuglematkrig" mot. Og de satt og spiste middag i mørten :P Ja ja Lisbeth var bare meg som knipset i vei hehehe

2 kommentarer:

 1. Må si du er kreativ..
  Dette kunn like gjerne ha stått under bildet under som her..

  Men bare for å gi deg et lite tips, det blir ikke like fint som med stjernene dine. Men det går an å bruke forskjellige bøtter. En stor og en liten.. eller bare en, og tømme ut noe av vannet. Før det er gjennomfrosset. Da blir det et hulrom inni..
  Skulle vært artig med et bilde fra inngangspartiet ditt.. med meisemat, nisser, lyker og pynt.. står for meg som julehuset nr 1.Du er bare flink du!

  SvarSlett
 2. Hehehe takk for den Gro ;) Må jo si at alt ikke er forran inngangspartiet mitt da:) Epletreet er på siden av huset det ved verandaen, Skal se om jeg ikke får tatt nye bilder igjen. Men tror ikke det blir i dag. Er så fryktelig mye snø ute (kom i natt). Ingangspartiet er som vist på bilde tidligere, islykta står på verandaen forran vinduet vårt. Og de andre islyktene vi har laget skal gies bort og sette på gravene vi har. ;o)

  SvarSlett