torsdag 30. juni 2011

Trening med sykkel.

Når jeg kommer hjem fra ferien min håper jeg at regnet har blitt til sol. Savner å sykle. Syklet mye når jeg var på Evje og fant gleden i å sykle igjen. Men slik som himmelen har åpnet seg de siste dagene gir jeg opp syklingen.  Vi får x fingrene for at sola er på plass igjen seinere i sommer. Målet mitt i løpet av sommeren/høsten er å ta Krossobanen opp til Gvepseborg med sykkel og sykle en runde på 9 mil om Kalhovde. Men da vil jeg at jeg har trent endel på forhånd. Legger ved bilde av stoltheten min. Har instalert sykkelcomputer på den så jeg kan følge med hvor langt jeg har syklet og hvor fort jeg sykler..

onsdag 29. juni 2011

Regn, regn og atter regn.

Nå er jeg utrolig glad for at vi har bestilt oss sydentur. Da får vi i det minste 14 dager med sol og varme. Nermer seg nå.
Øya  Tenerife.
I dag var første arbeidsdag på jobben på 4,5 uker. Var godt å treffe gode kollegaer igjen og komme seg i gjenge. Helseetaten har gående en HMS-tiltak for oss ansatte. Som går på å bestige minst 7 ulike topper/utsiktsposter av 10 mulige for å være med i en trekning av flotte premier. Ved hver post er det en post hvor det er klippetang som brukes til å klippe på et kort vi får utlevert. Det er forskjellige symoler på klippetangene ved de forskjellige postene.  Turene er på fra 1-2 timer på den korteste toppen til 6-8 timer til den lengste toppen.
Dette synes jeg hørtes så spennende ut så jeg har allerede sikret meg veibeskrivelser og klippekort. Dette vil jeg være med på :o) Så vi får da håpe på bedre vær utover sommeren. :)

Bilde fant jeg under bilder når jeg googlet Gaustatoppen.

Oppussing på bloggen min.

Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre noe forandringer på bloggen min. Men ikke fått gjort det. Men nå skal noe gjøres her. Ikke fornøyd slik den er nå, må prøve meg litt frem. Så det kan komme mye rart her fremover :o)

tirsdag 28. juni 2011

Hannåsvollen Gård

..... eller det vil si Låven jeg vil skrive litt om nå. Hannåsvollen gård ligger flott til i Evje ikke så langt unna Mineralparken. Hadde lenge hørt om Låven på denne gården men tenkte at den var ikke så unik som alle snakket om. Var vel en vanlig butikk tenkte jeg. Intill en på gruppa mi viste meg hva hun hadde kjøpt. Da var jeg solgt og dagen etter måtte jeg ta turen dit selv og se. Og jeg ble bare FORELSKET. Guriland så  mye fint det var i Låven. Og så likte jeg måten butikken var inndelt i. Først kommer vi inn i butikken og det var hyller på hyller med masse fint så kunne vi gå ned en trapp for så å komme til en ny del av låven og så opp en trapp igjen for så å komme til et tredjeplan. Tok meg friheten til å ta bilder når jeg var her. Deler de gledelig med dere :o)





Inngangspartiet til Låven.

Sjekk de forskjellige planene i butikken.





Falt for dette gulvet på det nederste planet!







Dette handlet jeg denne gangen, men til neste Evjetur skal det spares slik at jeg kan bruke masse penger her.

mandag 27. juni 2011

Mineralparken i Evje.

I løpet av oppholdet på Evje var jeg til Mineralparken 2 ganger. Den ene gangen kostet vi på oss og se på utstillingen nedi gruvene og hadde en fin fin dag med min veninne Elin. ble ikke rare kjøpet, men det var mye fint og se på. Tusen takk for de nydelige øredobbene jeg fikk av deg Elin, de har blitt brukt flere ganger allerede ;)













lørdag 25. juni 2011

Søgne

Sist helg ble jeg invitert til til Trysnes Marina og ferieleiligheter i Søgne. Min gode veninne Elin med mann og et vennepar av dem skulle dit. Det var så fint og koselig der. Her kommer det noen bilder fra turen dit.

Øverst til høyre bodde vi. 2 etasjers leilighet.

Utsikten vår.







Litt helgekos.


søndag 12. juni 2011

John Arne Riise fotballshow i Kragerø.

Er på hytta i Pinsen og bare slapper av og koser meg. I går fant vi ut vi ville ta en tur til Kragerø og rusle rundt i byen og se på folk. Men når vi kommer dit oppdager vi at det er et stort show forran jernbanestasjonen og det myldrer av folk. Det viste seg at John Arne Riise har fotballskole i Pinsa og i den anledning så var det show med mange kjente.



John Arne Riise og Dag Otto Lauritzen

John Arne Riise

Tom Nordli

John Arne og Dag Otto Luritzen med Liverpool-legenden Allan Kennedy.

Vinni


Oddbjørn Hjelmeset.

Jan Kvalheim.

Oddbjørn Hjelmeset og Jan Kvalheim.

Bjørn Helge Riise

Atle Pettersen fra x-faktor.